Despre

Cu incredere

Cabinetul de avocat MARIANA STAN reprezinta interesele clientilor sai de peste 16 ani

Aveti incredere ca veti obtine cel mai bun rezultat in cauzele aflate in fata instantelor romane si straine in diverse domenii de activitate

Cabinetul de avocat Mariana Stan, din Bucuresti, asigura servicii de asistenta juridica si reprezentare, consultanta juridica, negocieri in domeniul dreptului penal, dreptului executional penal, dreptului civil, dreptului familiei, dreptului comercial, dar si in proceduri de extradare sau recunoasterea unor hotarari straine pe teritoriul Romaniei.

Obiectivul principal al cabinetului de avocat consta in solutionarea rapida a problemelor juridice cu care se confrunta clientii si acordarea de consultatii juridice eficiente si de inalta calitate, care sa vina in sprijinul nevoilor clientilor motiv pentru care incercam sa acoperim, cat mai multe domenii juridic pentru a obtine cele mai bune rezultate pentru dumneavoastra.

Serviciile Cabinetului de avocat Mariana Stan, din Bucuresti, stau sub semnul reusitei datorita gradului de atentie acordat, dar si intelegerii chestiunilor de interes abordate.

Un factor important, in activitatea desfasurata de cabinetul de avocat, il reprezinta posibilitatea de comunicare in 4 limbi straine de circulatie internationala, folosite atat in relatiile cu clientii, dar si cu institutiile statelor straine atunci cand se impune acest lucru.

  • Engleza
  • Franceza
  • Spaniola
  • Italiana
2000

Absolvirea Facultatii de Drept

2002

Cursuri Postuniversitare Drept

2004

Intrarea in Baroul Bucuresti

2008

Obtinerea Masteratului in Drept

Aveti incredere in rezultate

Rezultatele vorbesc

Cabinetul de avocat Mariana Stan are intotdeauna motivatia de a fi printre cei mai buni in domeniul juridic.

Rezultatele sunt cea mai buna garantie veti primi consultanta de calitate si reprezentare desavarsita in instanta.

Limbi vorbite

Cazuri castigate

Ani de experienta

Ani de studii juridice

Cabinetul de avocat Mariana Stan ofera onorarii adaptate fiecarei spete

La stabilirea onorariilor aplicate persoanelor fizice avem in vedere negocierea directa, tinand cont de complexitatea cauzei pentru care se solicita asistenta juridica, dificultatea, amploarea sau durata cazului clientului.

Se pot stabili onorarii fixe, care constau intr-o suma fixa cuvenita pentru un serviciu profesional sau pentru categorii de astfel de servicii profesionale pe care il prestam sau, dupa caz, le prestam pentru client, sau onorarii orare care sunt stabilite pe ora de lucru, respectiv o sumă fixa pentru fiecare ora de servicii profesionale pe care o prestam.

Onorariile aplicate persoanelor juridice sunt negociate in functie de complexitatea asistentei acordate, iar modalitatile de achitare sunt flexibile.

Consultanta juridica se plateste separat, fiind situata la 200 de lei.

Deschideti WhatsApp
1
Avocat Mariana Stan
Buna ziua.

Doriti sa va ajutam in domeniul juridic?